Magnified Healing

Članak
07.05.2020.Autor: 

MAGNIFIED HEALING®
 
Magnified Healing® je energetska tehnika koja nam omogućava jednostavno i vrlo moćno iscjeljivanje na svim razinama, fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj. Osim toga, ova sveta tehnika pruža nam mistično iskustvo komunikacije s najvišim razinama našeg Bića sve do Izvora.
 
TrueSelf centar nudi Vam iscjeljujuće tretmane energijom Magnified Healing-a, kao i radionice na kojima ovu tehniku možete naučiti kako biste ju mogli samostalno koristiti.

Prakticirajući Magnified Healing:
 • iscjeljujemo se na svim razinama
 • čistimo prošlu negativnu karmu
 • aktiviramo svih 12 niti naše DNK (naše božanske potencijale)
 • širimo kvalitete Božanske Ljubavi, Božanske Mudrosti i Božanske Moći u cijelom svom biću
 • dovodimo bijelu Svjetlost Izvora u sve naše čakre i oko sebe, stvarajući stup Svjetlosti koji nas štiti od bilo kakvih neskladnih energija izvana
 • koristimo svete izraze (mantre) koji povisuju našu vibraciju
 • i još mnogo toga…

Iscjeljujemo i aktiviramo svoje uspavane Božanske potencijale kako bismo se u potpunosti ostvarili kao Božansko Biće koje jesmo.
 
Koristeći dah, zvuk, pokret i boju sudjelujemo u sustvoriteljskom procesu iscjeljivanja i dovodimo Božansko Savršenstvo u djelovanje ovdje i sada. Postajemo Biće Svjetlosti i spremni smo se nositi s ovim izazovnim i teškim vremenima, a također i služiti svojoj braći i sestrama u njihovu iscjeljenju.
 
Tehnika Magnified Healing-a poklon je kojeg je božica Kuan Yin kao članica karmičkog odbora donijela čovječanstvu radi bržeg iscjeljenja i pročišćenja čovječanstva i Majke Zemlje.
 
Dugi niz godina prakticiram i podučavam ovu tehniku i mnogo puta sam svjedočila čudesnim iscjeljenjima, ali posebno je upečatljiva duboka osobna transformacija onih koji prakticiraju Magnified Healing.
 
Pozivam i Vas da kročite na put ostvarenja svoje Božanskosti!
 
Tehnika Magnified Healing-a prenosi se kroz sljedeće stupnjeve:
 • Magnified Healing® 1. faza
 • Magnified Healing® napredno učenje 1. faze
 • Magnified Healing® Slavlje
 • Magnified Healing® 3. faza praktičar „Svjetlosnog iscjeljivanja“
 • Magnified Healing® 3. faza majstor-učitelj „Svjetlosnog iscjeljivanja“
 
VIŠE O MAGNIFIED HEALING-u
Ovo iscjeljivanje Zemlji je 1992. godine prenijela božica Kuan Yin radi duhovnog napretka čovječanstva, te bržeg čišćenja negativnosti nakupljenih na ovoj našoj predivnoj Planeti Zemlji. Puno ime tehnike je Magnified Healing® SVEVIŠNJEG BOGA UNIVERZUMA, jer to je dar čovječanstvu od samog Boga.
 
Kuan Yin poznata je kao božica milosrđa, suosjećanja i oprosta, a njenu energiju punu bezuvjetne ljubavi mogu osjetiti svi koji koriste ovu tehniku. Ime Kuan Yin znači „Ona koja čuje vapaje Svijeta“ – njena služba čovječanstvu je milosrđe i iscjeljivanje.
 
Kuan Yin je 1992. godine kontaktirala vlč. Gisèle King i vlč. Kathryn Anderson iz Miami-a te im prenijela prvo osnovni Magnified Healing®, zatim ceremoniju Celebration, a potom i tehniku Magnified Healing® „Svjetlosnog iscjeljivanja“. Danas se Magnified Healing® koristi u 95 zemalja svijeta.
 
Vlč. Gisèle King, sustvoriteljica Magnified Healing-a, prekrasno je rezimirala što Magnified Healing® predstavlja čovječanstvu danas: „Budući da nam je sudbina da postignemo savršenstvo, čovječanstvu je dan Magnified Healing®, jedno od svetih oruđa da započnemo proces uspinjanja, čišćenja, pročišćavanja, transmutacije i uzašašća svog čitavog bića.“
 
Više informacija: magnifiedhealing.com
 
 
MAGNIFIED HEALING® 1. faza
Magnified Healing® namijenjen je svima koji žele potaknuti svoj duhovni rast te iscjeljivati sebe i druge. To je drevna tehnika prilagođena današnjem ubrzanom načinu života.
 
Kad izvodimo vježbe stvara se posebna veza koja se kao spirala proteže od našeg srca do Izvora (Boga, Svega Što Jest...), a također i od našeg srca do središta Zemlje – na taj način smo istovremeno i uzvišeni i uzemljeni. Postajemo stup Svjetlosti i širimo tu Svjetlost svima s kojima se susretnemo.
 
Radionica 1. faze Magnified Healing® uključuje:
 
Meditacija za osnaživanje
- osvještavanje trostrukog plamena i Višeg Ja
 
Priprema
- usklađivanje duhovnih centara (čakri)         
- čišćenje kanala Svjetlosti
- sustvaranje energije Magnified Healing-a
 
Iscjeljivanje drugih i sebe
- povezivanje živčanog sustava
- iscjeljivanje drugih
- iscjeljivanje sebe
- uravnoteženje karme
- priprema za uzašašće
- iscjeljivanje na daljinu
- iscjeljivanje Zemlje
 
Inicijacija
- primanje inicijacije
- primanje potvrde kojom ste ovlašteni kao majstor-učitelj Magnified Healing-a
 
 
Preduvjeti za ovu radionicu su znanje i razumijevanje osnovnih metafizičkih termina poput karme, duhovnih centara (čakri), duhovne hijerarhije, trostrukog plamena, ljubičastog plamena, uzašašća.
 
Prakticiranje drugih iscjeljujućih tehnika poput Reikija i sl. nije preduvjet za učenje Magnified Healing-a.
 
Ovo je dvodnevna radionica (2 uzastopna dana, ukupno 14 sati poduke, ne uključujući pauze)
 
Cijena radionice: 300 €
 
Na početku radionice učenici će dobiti službeni udžbenik za Magnified Healing® (100 stranica), a na kraju drugog dana primit će inicijaciju i službenu diplomu.
 
Poslije 11-dnevne osnažujuće prakse koja slijedi nakon ove radionice ovlašteni ste samostalno podučavati 1. fazu svojim učenicima, bilo gdje u svijetu.
 
Više informacija o ovoj radionici: magnifiedhealing.com/mhworkshop.php
 
 
MAGNIFIED HEALING® Slavlje
Magnified Healing® Slavlje je sveta ceremonija iscjeljivanja koju je Kuan Yin donijela na Zemlju kako bi se ubrzalo iscjeljenje čovječanstva i Zemlje. To je doista proslava na kojoj slavimo sve nas kao majstore koji jesmo i sveto iscjeljenje koje se događa. Imamo priliku osvijestiti vlastiti Božanski plan.
 
Magnified Healing® Slavlje sastoji se od dva dijela. Prvi dio je radionica na kojoj praktičari 1. faze Magnified Healing-a uče kako provoditi svečanost. Nakon radionice slijedi sama Ceremonija koja je otvorena široj javnosti, svima koji žele iskusiti energiju Magnified Healing-a i primiti iscjeljenje. Svečanost provode praktičari koji su prošli radionicu.
 
Ovo je jednodnevna radionica dostupna svim praktičarima Magnified Healing-a. Sastoji se od dva dijela: radionice na kojoj se prenosi teorija o načinu provođenja svečanosti (5-6 sati poduke) te sama svečanost Slavlja (u trajanju od 2-3 sata ovisno o broju gostiju) koja je otvorena za javnost.
 
Preduvjet za ovu radionicu: završena radionica 1. faze Magnified Healing-a (nije potrebna pauza između ove dvije radionice).
 
Cijena radionice: 100 €
 
Učenici će dobiti službeni udžbenik za Magnified Healing® Slavlje na početku radionice te diplomu učitelja na kraju same svečanosti.
Više informacija o ovoj radionici: magnifiedhealing.com/mhcelebration.php
 
 
MAGNIFIED HEALING® 3. faza, praktičar "Svjetlosnog iscjeljivanja"
Magnified Healing® „Svjetlosno iscjeljivanje“ napredniji je sustav iscjeljivanja kojeg je prenio arkanđeo Melkizedek. Sve energije osnovnog Magnified Healing-a su proširene, pojačane i podignute na višu vibracijsku frekvenciju, na kozmičku razinu. Omogućava reprogramiranje fizičkog tijela i svih suptilnih tijela u duhovno tijelo Svjetlosti. To je izraz bezuvjetne ljubavi Uzvišenog Boga.
 
U ovom procesu iscjeljivanja koriste se laserske zrake koje oblikuju svete geometrije. Povisivanjem vibracije energije Magnified Healing-a, inicijacijom energije sedmerostrukog plamena Elohima i aktivacijom kozmičke ljubičaste vatre Svjetlosti sustvaramo laserske zrake.
 
Ova Melchizedekova učenja daju nam znanje i vještine da razvijemo dva oblika intenzivne laserske Svjetlosti:
 
- široka laserska zraka koja se koristi za tretiranje svih tjelesnih sustava (npr. živčani, dišni, probavni, endokrini, koštani itd.), na način da skenira, čisti, oslobađa, transmutira i rekonstituira.
 
- fina laserska zraka koja vadi izrasline, koncentrirane infekcije, ožiljke, tumore itd.
 
Preduvjet za ovu radionicu: završena radionica 1. faze Magnified Healing-a barem 4 mjeseca ranije te vježbanje procesa 1. faze Magnified Healing-a svakodnevno u periodu od 11 dana prije ove radionice. Radionica Magnified Healing Slavlje nije uvjet za pristupanje radionici za praktičara 3. faze.
 
Ovo je dvodnevna radionica (3 uzastopna dana, 20 sati poduke ne uključujući pauze)
 
Cijena radionice: 400 €
 
Učenici će dobiti službeni udžbenik za 3. fazu te diplomu praktičara 3. faze „Svjetlosnog iscjeljivanja“. Kao praktičar ste ovlašteni koristiti ovu tehniku za iscjeljivanje drugih i sebe, ali nemate ovlaštenje podučavati svoje učenike.
 
Više informacija o ovoj radionici: magnifiedhealing.com/mhthird.php
 
 
MAGNIFIED HEALING® 3. faza, majstor-učitelj "Svjetlosnog iscjeljivanja"
Na ovoj radionici praktičar 3. faze prima dublje razumijevanje gradiva kako bi bio certificiran kao majstor-učitelj 3. faze „Svjetlosnog iscjeljivanja“, a time ovlašten podučavati i držati radionice za praktičara 3. faze.
 
Preduvjeti za ovu radionicu:
- završena radionica 1. faze Magnified Healinga, kao i radionica naprednog učenja 1. faze
- završena radionica za praktičara 3. faze Magnified Healinga barem 6 mjeseci ranije
- završena radionica Magnified Healing Slavlje
- podučavanje 1. faze Magnified Healinga barem 6 mjeseci prije ove radionice
- raditi osobnu praksu 1. faze Magnified Healinga 11 dana neposredno prije ove radionice.
 
Dobit ćete službeni udžbenik i diplomu majstora-učitelja 3. faze koja će vam omogućiti da samostalno vodite radionicu za praktičara 3. faze „Svjetlosnog iscjeljivanja“.
 
Radionica traje 5 punih uzastopnih dana.
 
Cijena radionice: 600 €
 
Ovu radionicu ovlašteno je voditi samo 11 velikih majstora (Grand Master Teacher) Magnified Healing-a u svijetu, među kojima je i Ana Kubla.
 
Za popis svih majstora u svijetu pogledajte službenu stranicu Magnified Healing: magnifiedhealing.com/mhannouncements.php
 
Više informacija o ovoj radionici: magnifiedhealing.com/mhmaster.php
 
 

TrueSelf centar nudi Vam iscjeljujuće tretmane energijom Magnified Healing-a, kao i radionice na kojima ovu tehniku možete naučiti kako biste ju mogli samostalno koristiti.
Vrati se na početak