O meni

Ana Kubla Ahava

Ana Kubla Ahava

Kao duhovni učitelj i terapeut, Ana Kubla Ahava komunicira s Bićima Svjetlosti donoseći njihove poruke na ovu razinu. Tijekom njene dugogodišnje prakse prilaze joj Nebeski pomagači poput Anđela, Arkanđela, Vila, Jednoroga, Uzašlih Majstora u želji da se približe ljudima i prenesu im poruke ljubavi, ohrabrenja i podrške. Anin zadatak je prenositi ove poruke i biti medij za njihovu iscjeljujuću energiju.

Ana održava radionice, meditativne grupe i individualne tretmane spajajući znanje mnogih energetskih terapija s urođenom sposobnošću kanaliziranja nebeskih poruka.

Ana je jedna od dvanaest velikih majstora Magnified Healing® u svijetu, te njihova predstavnica za središnju Europu. Učiteljica je Lightarian™ tehnika i predstavnica Lightarian Instituta za Hrvatsku. Učiteljica je Metatronia Therapy®.

„Volim reći da je moj posao povezivati ljude s njihovom dušom, pomažući im da s više ljubavi, mudrosti i moći kroče svojim duhovnim putem.

Ime Ana izabrali su moji fizički roditelji, ime Ahava moji duhovni roditelji. Ana znači milost, Ahava znači ljubav. Zadatak moje Duše upravo i jest potpuno naučiti i integrirati ove dvije Božanske vrline. Osjećam se blagoslovljenom što rezultate mog osobnog učenja mogu dijeliti s drugima.“

- Ana Kubla Ahava

Vrati se na početak