Anđeli i drugi Božanski pomagači

  • Početna
  • Anđeli i drugi Božanski pomagači

Kada sam počela aktivno komunicirati s anđelima shvatila sam da su bili uz mene cijeli život. Mnoštvo je situacija u kojima su me zaštitili, spasili od neugodnosti, šapnuli mi važnu informaciju ili me jednostavno utješili - a tek sam naknadno spoznala da je u svakoj od njih sudjelovala nevidljiva ruka Anđela.
 
Nakon Anđela došli su mi i Arkanđeli, Jednorozi, Uzašli Majstori, Vile, Serafini, Zvjezdane civilizacije…svatko sa svojom karakterističnom Božanskom vrlinom putem koje žele ljudima prenijeti poruke ljubavi, ohrabrenja i podrške.
 
Rad s anđelima i drugim Božanskim pomagačima u TrueSelf centru:
- grupna ili individualna poduka o radu s anđelima, upoznavanje svog anđela čuvara
- kanaliziranje poruka od Anđela i drugih Božanskih pomagača
- savjetovanje za Starseeds
- individualno savjetovanje uz pomoć anđeoskih karata
- karte za duhovno vodstvo
 
Ako ste zainteresirani za nešto od navedenog ili jednostavno imate pitanje o anđelima: kontaktirajte nas
 
Većina nas čula je za Anđele, a neki su možda doživjeli i osobna iskustava s njima. Znate li da su Anđeli uvijek ovdje za nas kako bi nam pomogli i vodili nas? Jedino što je potrebno je - pozvati ih i zamoliti za pomoć! Anđeli su bića bezuvjetne ljubavi, poslani od samog Boga kako bi svima nama pružili pomoć, zaštitu, utjehu i vodstvo. Ta divna bića svjetlosti naši su istinski prijatelji i pomagači na životnom putovanju.
 
Arkanđeli su Anđeli višeg reda koji upravljaju Anđeoskom vojskom i nadgledaju naše Anđele čuvare. Oni znaju Božanski plan za nas i mogu nam pomoći da se lakše uskladimo s njime. Imaju svoje „specijalnosti“ u načinima kako nam služe. Kao i Anđele, možemo ih pozvati kada trebamo njihovu pomoć, snagu i vodstvo. Donose nam osjećaj višeg smisla, zaštitu, iscjeljenje i duhovni rast.
 
Jednorozi su eterička bića 7. dimenzije i pripadaju anđeoskom kraljevstvu. Dok Anđeli ostvaruju želje našeg srca (sve dok su u skladu s Božanskim planom za nas!),  Jednorozi ostvaruju želje naše duše – sve ono što nas duboko usrećuje i pomaže nam da ostvarimo Božanski plan za ovaj život. Nose kvalitete ljubavi, mira, blagosti, nade, veličanstvenosti i magije. Dolaze nam kad smo spremni, pomažući nam da u sebi razvijemo te iste kvalitete.
 
Dom Vila je ovdje, blizu nas, među duhovima prirode koji nastanjuju Zemlju. One nam pomažu da pronađemo prirođenu radost u sebi, kako bismo svim izazovima u životu pristupali s lakoćom u srcu. Svojim radosnim srcem žele nas podučiti da u svemu uvijek pronalazimo ono lijepo. Vile su majstorice manifestiranja, stoga nas mogu naučiti kako da i mi manifestiramo sve što  želimo. Žele nas podsjetiti na našu iskonsku prirodu kreatora koji ostvaruje Božanski plan za sebe.
 
Zmajevi su elementalna bića porijeklom s Lemurije. Oni su stara i vrlo mudra bića. Imaju ogromno srce i beskrajnu ljubav prema nama i planetu Zemlji. Čuvaju nas i štite na dugačkom putu povratka Izvoru. Zmajevi imaju sposobnost prodrijeti kroz najgušću materiju kako bi nam očistili put.

Komunikaciju s Božanskim svijetom najčešće počinjemo preko Anđela – oni su nam najbliži, nudeći trenutnu utjehu, vodstvo i pomoć u bilo kojem aspektu našeg života.
Vrati se na početak