UTOČIŠTE DUŠE

Vrijeme u kojem živimo čudna je i snažna mješavina djelovanja Svjetlosti kao i tame. S jedne strane nam se nameću sve veća i veća ograničenja (u početku kretanja i disanja, zatim ograničenja koja nam donosi ekonomska nestabilnost…pitamo se što nas još čeka). S druge strane sve snažnija prisutnost i vodstvo viših bića Svjetlosti koja nadgledaju proces uzašašća Zemlje i čovječanstva. S jedne strane blokade, s druge strane sloboda – a mi još uvijek negdje između, sve dok se ne izdignemo iznad ograničene 3D osobnosti i uplovimo u beskonačnost vlastite božanske prirode.
 
Svima nam je potrebno da se nakratko povučemo od vanjskog svijeta ograničenja u unutarnji svijet slobode. Potrebna nam je sigurna luka u kojoj možemo slobodno prodisati, obnoviti duhovnu snagu, održati svoju vibraciju visokom, obratiti se Božanskim pomagačima radi savjeta, vodstva i primanja njihove bezuvjetne ljubavi i podrške.
 
Stoga je došla božanska inspiracija za pokretanje ove grupe: otvaramo utočište u koje ćemo jednom tjedno pribjeći radi obnavljanja duhovne snage, održavanja visoke vibracije i komuniciranja s Božanskim pomagačima.

Svakog ponedjeljka u 21h ugasimo vanjski svijet i upalimo unutarnji svijet koji je puno stvarniji, puno življi, puno slobodniji... kako bismo zatim tu snagu, ljubav i slobodu prenijeli i u svoj vanjski svijet <3
 
 
Vrijeme: ponedjeljom u 21 h

  • od 21.00 do 22.00h meditacija
  • od 22.00 do 22.15h ležerno vrijeme za razgovor, pitanja, međusobno dijeljenje i kanaliziranje anđeoskih poruka

 
Mjesto: ZOOM online
 
Cijena:
možete birati između paušalne cijene koja iznosi 300 kn za cijeli mjesec ili platiti 100 kn po sastanku
 

Od srca vas pozivam da se okupimo kako bismo zajedno radili na integraciji božanskih vrlina i omogućili da se oko nas trajno spusti polje Božje Milosti.
Ne trebamo boraviti u istoj prostoriji da bismo uživali u sinergijskom efektu grupe, naša srca i naše misli na svakom sastanku će nas povezati nevidljivim sponama Svjetlosti, bez obzira što ćemo se družiti online.
 

Radujem se našem druženju, međusobnoj podršci i osnaženju!
  
S Ljubavlju,
Ana Kubla Ahava

 

prijave i informacije: 

Email: https://www.trueself.hr/kontaktirajte-nas

Mob: +385-91-1515521

UTOČIŠTE DUŠE tjedne online meditacije s Anom Kubla
Vrati se na početak