UTOČIŠTE DUŠE

Svima nam je potrebno da se nakratko povučemo od vanjske 3D stvarnosti u unutarnji svijet vlastite beskonačne božanske prirode. Potrebna nam je sigurna luka u kojoj možemo slobodno prodisati, obnoviti duhovnu snagu, održati svoju vibraciju visokom, obratiti se Božanskim pomagačima radi savjeta, vodstva i primanja njihove bezuvjetne ljubavi i podrške.
 
Stoga je došla božanska inspiracija za pokretanje ove grupe: otvorili smo utočište u koje ćemo jednom tjedno pribjeći radi obnavljanja duhovne snage, održavanja visoke vibracije i komuniciranja s Božanskim pomagačima.

Svakog ponedjeljka u 21h ugasimo vanjski svijet i upalimo unutarnji svijet koji je puno stvarniji, puno življi, puno slobodniji... kako bismo zatim tu snagu, ljubav i slobodu prenijeli i u svoj vanjski svijet <3
 
 
Vrijeme: ponedjeljom u 21 h

  • od 21.00 do 22.00h meditacija
  • od 22.00 do 22.15h ležerno vrijeme za razgovor, pitanja, međusobno dijeljenje i kanaliziranje anđeoskih poruka

 
Mjesto: ZOOM online
 
Cijena: 50 € za cijeli mjesec

Nakon svake meditacije biti će vam dostupna obrađena snimka koju možete preslušavati u bilo koje vrijeme.


Od srca vas pozivam da se okupimo kako bismo zajedno radili na integraciji božanskih vrlina i omogućili da se oko nas trajno spusti polje Božje Milosti.
Ne trebamo boraviti u istoj prostoriji da bismo uživali u sinergijskom efektu grupe, naša srca i naše misli na svakom sastanku će nas povezati nevidljivim sponama Svjetlosti, bez obzira što ćemo se družiti online.
 

Radujem se našem druženju, međusobnoj podršci i osnaženju!
  
S Ljubavlju,
Ana Kubla Ahava

 

prijave i informacije: 

Email: https://www.trueself.hr/kontaktirajte-nas

Mob: +385-91-1515521

UTOČIŠTE DUŠE tjedne online meditacije s Anom Kubla
Vrati se na početak