Sveti Izrazi - online druženja

SVETI IZRAZI

KODOVI NAŠEG POVRATKA U BOŽANSKO

Online druženja

Mnoge duhovne i religiozne škole od pamtivijeka prepoznaju i koriste moć mantri za komunikaciju s božanskom sviješću. Najpoznatije mantre su na sanskrtu, no zvučne vibracije su se na sličan način koristile u svim dijelovima svijeta. Biblija nam govori da je Bog stvorio svijet upotrebom riječi.

Cijeli svemir počiva na zvuku. Zvuk se, kao vibracija, nalazi i u našim stanicama. Stoga kada koristimo mantre naše stanice rezoniraju sa zvukom svetog izraza kojeg intoniramo pa se počinju mijenjati prilagođavajući se toj vibraciji. Otuda velika moć transformacije koja se nalazi u mantrama.

Kompletni tekst o svetim izrazima pročitajte ovdje: Sveti Izrazi, kodovi našeg povratka u Božansko

Gledajući kroz prizmu svega što se dešavalo u prošloj i ovoj godini, mogli bismo zaključiti da je trenutak u kojem se čovječanstvo sada nalazi upravo i razlog radi kojeg su drevna znanja očuvana kroz vjekove. Potrebno je da počnemo aktivno koristiti drevnu mudrost i praksu jer nemamo više vremena za duhovno spavanje.

Stoga Vas od srca pozivam da se pridružite novoj seriji online druženja kako bismo u redovnom ritmu, jednom tjedno, zajedno radili duhovnu praksu koju ćete moći između naših druženja koristiti i samostalno.

Temelj našeg rada kroz online druženja bit će učenje dr. J.J.Hurtak-a, svjetski poznatog znanstvenika čija je životna misija spajanje duhovnosti i znanosti.

Dr. Hurtak podučava da postoji pet svetih jezika za našu Zemaljsku razinu: hebrejski, egipatski, sanskrt, tibetanski i kineski. Drevni proroci tih naroda znali su prepoznati božansku vibraciju i prenijeti ju u jezik. Stoga sveti izrazi na ovim jezicima nisu samo lingvistički oblici nego vibracije koje sadrže božanske kodove.

Na tjednim druženjima ćemo koristiti vibraciju jezika Svjetlosti, intonirajući molitve na svetim jezicima. To će biti naš način pjevanja Bogu, čin molitve, sredstvo kojim ćemo zajedno kao grupa pokretati snažne zvučne frekvencije radi duhovnog napretka i povratka u božansku svijest.

Dobrodošli!

 

Vrijeme: svaki ponedjeljak od 19 do 20.30h

Sljedeći sastanak: 1.3.2021.

Cijena: 500 kn mjesečno (može se uplatiti i pojedinačno, u tom slučaju cijena je 150 kn po sastanku)

Lokacija: online preko ZOOM-a

 

Broj sudionika je ograničen!

Prijave i informacije: kontakt

 

S Ljubavlju,

Ana Kubla Ahava

 

Fotke: Pixabay

 

 

Ovo je prilika da barem jednom tjedno posvetite vrijeme duhovnoj praksi, koristeći svete izraze koji sadrže visoke Božanske vibracije.
Vrati se na početak