Trueself - centar za rad na sebi

naslovna » Blog

Četiri sporazuma sa samim sobom


Govor neka ti bude čestit. Izgovaraj samo ono što doista misliš. Izbjegavaj iskorištavati riječ kako bi govorio protiv sebe, ili ogovarao druge. Moć svoje riječi usmjeravaj prema istini i ljubavi.

…nastavak

 


Božićni Duh


Okićeni izlozi, svijetleće lampice, kuhano vino i gužva u gradu...je li "Božićni duh" nešto što nam konzumerističko društvo želi nametnuti kako bismo potrošili što više novca?

…nastavak

 


Kada sam zaista počeo voljeti sebe


Misli koje je za svoj sedamdeseti rođendan 16. travnja 1959. Charlie Chaplin poklonio čovječanstvu.

…nastavak

 


Kidanje energetskih spona uz pomoć arkanđela Mihaela


Svi odnosi koje u životu uspostavljamo (s osobama, stvarima, čak i situacijama) stvaraju energetsku sponu ili nit između nas i tog objekta. Iz prošlih života također nosimo veliko mnoštvo duhovnih, mentalnih, emotivnih, eteričkih i psihičkih spona koje treba presjeći. Sve te spone iscrpljuju našu energiju i povezuju nas s drugima na način koji nije dobar za nas, zadržavajući nas u stanju neskladne vezanosti i ovisnosti za neku osobu, stvar ili situaciju.

…nastavak

 


Veličanstveni jednorozi


Jednorozi su eterička bića sedme dimenzije, isto kao i anđeli. Na ovom planu su bili prisutni u doba Atlantide kada se svatko mogao povezati s jednorogom na isti način kao i sa svojim anđelom čuvarom. No kako je Atlantida pala u duhovnoj svijesti, jednorozi više nisu mogli spustiti svoju energiju na tako nisku frekvenciju pa su se povukli. Na našu sreću, jednorozi su se ponovno pojavili kao odgovor na molitve čovječanstva za pomoć.

…nastavak

 


Rad s anđelima


Anđeli su božanska bića puna ljubavi za nas. Žele nam pomagati u svim aspektima našeg života kako bismo nadvladali ograničenja ove stvarnosti i približili se svome božanskom Ja. Za njih ništa nije preveliko ni prezahtjevno, možemo zamoliti njihovu pomoć na bilo kojem području – bilo to iscjeljenje, stvaranje obilja, duhovni rast, zaštita...

…nastavak

 


Pogledajmo stvari iz drugog kuta


Mnogi od nas imaju osjećaj da je 2011. teška godina. Energije su snažne, čišćenja su jaka, bacaju nas na sve strane kako bismo ubrzano očistili sve vezanosti, sve strahove i ovisnosti.

…nastavak

 


Svjetlosne kugle


Fenomen „Svjetlosnih kugli“ koje se pojavljuju na fotografijama u zadnje je vrijeme jako aktualan, sve se više spominje, postoje čak i knjige o tome. Što su to „Svjetlosne kugle“ i zašto se sve češće pojavljuju na našim fotografijama?

…nastavak

 


Hodanje po žeravici


Vatra. Oduvijek privlači čovjeka. Taj magični, pročišćavajući narančasti plamen. Sjećam se koliko me u djetinjstvu privlačio čudesni plamen rođendanskih svijećica, unatoč upozorenjima zabrinute mame!

…nastavak

 


Riječi Majke Tereze


Iako više ne hoda bijednim predgrađima nudeći osmjeh ljubavi svima koje vidi, Majka Tereza i dalje je uzvišeni uzor ljubavi i nesebičnog služenja bližnjemu. Ovdje vam nudim izbor njezinih riječi kao inspiraciju da i u svoj život uključimo barem nešto od tih vječnih principa.

…nastavak