RIZNICA SVJETLOSTI

Molitve arkanđelu Mihaelu

Predivne molitve arkanđelu Mihaelu od Doreen Virtue

pripremila: Ana Kubla, 2014. g.


Arkanđeo Mihael, molim te daj mi tvoj mač i štit mira i omogući mi da se oslonim na tvoju snagu i zaštitu. Pomozi mi da znam i osjećam da sam siguran i zaštićen emotivno, fizički, financijski, energetski i duhovno, hvala ti.

Arkanđeo Mihael, molim te upotrijebi svoj Božanski iscjeljujući magnet da podigne bilo koje energije straha, ljutnje ili zavisti s mojih leđa, vrata i ramena. Molim te pomozi mi da osjetim suosjećanje za one koji su prema meni možda poslali niže energije, kako bi bili iscijeljeni Božanskom ljubavlju. Hvala ti što si očistio toksične energije bazirane na strahu i entitete, iz mene i oko mene.

Arkanđeo Mihael, molim te odreži spone straha koje su me blokirale ili iscrpljivale u prošlosti. Ja sam sada spreman zamijeniti svu bol sa mirom.

Arkanđeo Mihael, molim te da mi pomogneš urediti moj život i svakodnevne aktivnosti tako da budem potpuno udubljen i angažiran djelovanjem koje odražava moje više ja. Molim te pomozi mi da otpustim bilo koja ponašanja, navike ili djelovanja koji su izazivali krivnju ili sram u prošlosti, te da ih zamijenim djelovanjem s kojim se dobro osjećam.

Arkanđeo Mihael, molim te pomozi mi da zakoračim u svoju Božansku snagu, s milošću i zahvalnošću.

Arhanđeo Mihael, hvala ti na tvojoj podršci da se suočim sa svojim osjećajima s milošću i prihvaćanjem, kako bih mogao biti s ljubavlju iskren prema sebi i drugima. Hvala ti, arkanđeo Mihael, što mi pružaš hrabrost i snagu.

Prije spavanja:
Arkanđeo Mihael, molim te uđi u moje snove i zamijeni strah s vjerom i povjerenjem. Neka budem ispunjen snagom, hrabrošću i samopouzdanjem.

Arkanđeo Mihael, hvala ti što hodaš uz mene, što me držiš za ruku, dajući mi samopouzdanje i hrabrost, vodeći moje misli i djelovanje u smjeru ljubavi i moje istinske životne svrhe.

Arkanđeo Mihael, hvala ti što mi dopuštaš da se oslonim na tvoju snagu i što me podsjećaš na moju osobnu moć. Molim te vodi me da manifestiram i iscjeljujem sukladno Božanskoj volji, stvarajući mir i blagoslove za sve uključene.