USLUGE

Magnified Healing®

Magnified Healing® (u prijevodu: pojačano iscjeljivanje) tehnika je energetskog iscjeljivanja koja nam omogućava jednostavno, lagano i brzo, ali zato vrlo moćno iscjeljivanje koje se manifestira ne samo na fizičkoj razini, nego također i na emotivnoj, mentalnoj, duhovnoj.

No Magnified Healing® nije samo to – ova nam sveta tehnika daje mogućnost vlastitog duhovnog razvoja, potvrđujući nas kao majstore koji doista jesmo, omogućavajući našim unutarnjim, duboko skrivenim božanskim potencijalima da izađu i procvjetaju, osnažujući nas da se suočimo s vlastitim nečistoćama i na kvalitetan način ih očistimo i iscijelimo.

TrueSelf centar nudi Vam iscjeljujuće tretmane energijom Magnified Healing-a, kao i radionice na kojima ovu tehniku možete naučiti kako biste ju mogli samostalno koristiti.
Tretmane i radionice provodi Ana Kubla, majstor/učitelj Magnified Healing-a, te službeni predstavnik za Hrvatsku i druge zemlje u regiji. Ana Kubla svoju je učiteljsku poduku završila kod vlč. Gisèle King, sustvoriteljice Magnified Healing-a.


Više o Magnified Healing
Ovo iscjeljivanje Zemlji je 1992. godine prenijela božica Kwan Yin radi duhovnog napretka čovječanstva, te bržeg čišćenja negativnosti nakupljenih na ovom našem predivnom planetu. Puno ime tehnike je Magnified Healing® UZVIŠENOG BOGA UNIVERZUMA, jer to je dar čovječanstvu od samog Boga.

Kwan Yin poznata je kao božica milosrđa, suosjećanja i oprosta, a njenu energiju punu bezuvjetne ljubavi mogu osjetiti svi koji koriste ovu tehniku. Ime Kwan Yin znači „Ona koja čuje vapaje Svijeta“ – njena služba čovječanstvu je milosrđe i iscjeljivanje.

Kwan Yin je 1992. godine kontaktirala dvije amerikanke, vlč. Gisèle King i vlč. Kathryn Anderson, te im prenijela prvo osnovni Magnified Healing®, zatim ceremoniju Celebration, a potom i tehniku Magnified Healing® „Svjetlosnog iscjeljivanja“. Danas se Magnified Healing® koristi u 85 zemalja svijeta.


Kome je namijenjen MH?
Magnified Healing® namijenjen je svima koji žele potaknuti svoj duhovni rast, te iscjeljivati sebe i druge. To je drevna tehnika prilagođena današnjem ubrzanom načinu života.
Kad izvodimo vježbe stvara se posebna veza koja se kao spirala proteže od našeg srca do Izvora (Boga, Svega Što Jest...), a također i od našeg srca do središta Zemlje – na taj način smo istovremeno i uzvišeni i uzemljeni. Postajemo stup Svjetlosti i širimo tu Svjetlost svima s kojima se susretnemo – doslovno ostavljamo „stope Svjetlosti“ za sobom, te oni koje ta Svjetlost dotakne mogu biti njome pozitivno promijenjeni, a da toga nisu ni svjesni!

Vlč. Gisèle King, sustvoriteljica Magnified Healing-a, prekrasno je rezimirala što Magnified Healing® predstavlja čovječanstvu danas: „Budući da nam je sudbina da postignemo savršenstvo, čovječanstvu je dan Magnified Healing®, jedno od svetih oruđa da započnemo proces uspinjanja, čišćenja, pročišćavanja, transmutacije i uzašašća svog čitavog bića.“