KALENDAR DOGAĐANJA

Magnified Healing Celebration

Pozivamo Vas na veliku svečanost iscjeljivanja, Magnified Healing Celebration, na kojoj ćete imati priliku aktivno se uključiti u svoje iscjeljenje i rast!

Magnified Healing Celebration je sveta ceremonija iscjeljivanja koju je božica Kwan Yin donijela na Zemlju kako bi se ubrzalo iscjeljenje čovječanstva i Zemlje.

To je čudesni događaj u slavu iscjeljenja i radosti života!

Ceremoniju vodi veći broj praktičara iscjeljujuće tehnike Magnified Healing. Oni se na određeni način postavljaju u prostoriji stvarajući prostor kroz kojeg prolazi gost kako bi primio iscjeljenje. Ceremoniju energetski podržavaju božica Kwan Yin te arkanđeli Mihael, Gabriel, Rafael, Uriel i Zadkiel.

Svečanost Celebration otvorena je za sve. Ako imate bilo kakav problem (zdravstvenu poteškoću, emotivnu napetost, pod stresom ste) ili jednostavno želite produbiti svoje duhovne uvide – pridružite nam se na ovoj svečanosti.

Od srca Vas pozivamo da prisustvujete ovom radosnom slavlju, a također i da pozovete svoju obitelj i prijatelje da nam se pridruže kako bi primili snažno iscjeljenje i čudo kojeg je Kwan Yin obećala svakom sudioniku ove svečanosti!


subota, 19.11.2016.
od 17 – 19:30h


ZAGREB
Ulica Malešnica, kućni broj 3/I


Prilog za sudjelovanje: 100 Kn

Možete donijeti svoje kristale, osobne predmete, bocu vode, slike dragih osoba kojima je potrebno iscjeljenje ili slične predmete koji će biti postavljeni na sveto mjesto radi blagoslova i osnaživanja.


Radi što bolje organizacije molimo Vašu predbilježbu.
Kontakt za informacije i predbilježbu:
091 1515 521, Ana Kubla
ana@trueself.hr