USLUGE

Lightarian tehnike


Pet je područja osobnog razvoja koji se prirodno odvijaju na životnom putu svakog od nas: samoosnaženje, pročišćenje, iscjeljenje, aktivacija i manifestacija.
Lightarian Institut razvio je programe kojima se ti procesi znatno unapređuju, olakšavaju i ubrzavaju kako bismo se lakše prilagodili ovim izazovnim vremenima planetarne i osobne transformacije.

Inspirirani su od strane duhovne hijerarhije, prenose se putem energetske aktivacije (inicijacije), a poduka i prenošenje vrlo su jednostavni – moguće ih je primiti i na daljinu. Svaki stupanj ima zasebni udžbenik preveden na hrvatski jezik.


Lightarian Reiki

​Lightarian Reiki jedinstveni je i prošireni sustav Reikija koji će dodatno povisiti vašu osobnu vibraciju i znatno ubrzati iscjeljenje vaših eteričkih polja i fizičkog tijela. Nadogradnja je na klasični Usui Reiki, daje pristup najsnažnijim iscjeljujućim energijama uzašlog majstora Bude.

Unutar cjelokupnog spektra Reiki energije postoji 8 razina vibracija. Usui Reiki nalazi se na prvom nivou, Karuna Reiki na drugom, a Lightarian Reiki obuhvaća šest najviših nivoa vibracije (od trećeg do osmog).

Tehnika rada s Lightarian Reikijem je pojednostavljena, ne koriste se simboli niti propisane procedure - ono što iscjeljenje stavlja u djelovanje je čista fokusirana namjera Lightarian iscjelitelja.

    više: o programu Lightarian Reiki
    više: detaljno o svakom stupnju Lightarian Reiki


Lightarian Clearing

Očistite svo neželjeno programiranje, ograničavajuće strukture vjerovanja, nepovoljne uzorke energija koji su pohranjeni na mentalnoj, emotivnoj i fizičkoj razini!

Lightarian Clearing jedinstveni je program dubinskog eteričkog čišćenja koji dovodi do laganog, sigurnog i potpunog otpuštanja nepovoljnih i neželjenih energetskih uzoraka.

Kroz seriju od šest inicijacija čišćenja vaše čakre, suptilna tijela i fizičko tijelo bit će nježno ali učinkovito očišćeni i otvoreni da primaju više Svjetlosti. Proces čišćenja vodi vaše Više Ja zajedno s uzašlim majstorom El Morya-om.

     više: detaljni opis 6 stupnjeva Lightarian Clearing


Lightarian AngelLinks

Doživite snažnu vezu s anđeoskim razinama serafina i arkanđela!

Ovaj program stvara vezu sa specijaliziranim anđeoskim timom kako bi vam pomogao ne samo u duhovnom razvoju, nego i u svakodnevnom životu. Anđeoska bića koja sudjeluju u AngelLink inicijacijama pomažu vam utjeloviti čiste anđeoske kvalitete bezuvjetne ljubavi, neosuđivanja, hrabrosti, ljepote i radosti u sva područja vašeg života.

Serafina Rose Aura i četiri arkanđela (Mihael, Rafael, Uriel  i Gabriel) inspirirali su AngelLink inicijacije kako bi direktnije i snažnije radili s ljudima na njihovu duhovnom razvoju.

    više: o programu AngelLinks
    više: detaljno o svakom AngelLinku


Lightarian Rays

Pet uzašlih majstora i Univerzalni Izvor inspirirali su šest Lightarian zraka kako bi vam u jednom programu ponudili alat za unapređenje pet duhovnih procesa samoosnaženja, pročišćenja, iscjeljenja, aktivacijskog rada i manifestiranja:

Zraka osnaživanja od majstora uzašašća Maitreje
Zraka pročišćenja od uzašlog majstora El Morya-e
Zraka iscjeljenja od uzašlog majstora Bude
Zraka aktivacije od uzašlog majstora Sanande
Zraka manifestiranja od uzašlog majstora Saint Germain-a
Zraka Izvora koja vas povezuje s energijama Univerzalnog Izvora

     više: o programu Lightarian Rays
     više: detaljno o svakoj Lightarian Zraci


Lightarian Purification Rings

Ovaj napredni program uspostavlja snažnu vezu sa serafinima, najvišom razinom anđeoskog kraljevstva.

Putem programa Purification Rings serafini nam pomažu u utjelovljenju i širenju čistih serafinskih kvaliteta bezuvjetne ljubavi, punoće, usklađivanja, ljepote i radosti. U svakoj inicijaciji sudjeluje grupa serafina koja nam služi kao vodič u određenom aspektu našeg duhovnog rasta.

Prvi stupanj Purification Rings reformatira naš genetski kod i mijenja našu osobnu perspektivu prema višem razumijevanju „svega što jest“, drugi stupanj nam omogućava da potpunije prihvatimo egzistenciju na Zemaljskom planu i naš napredak u novu paradigmu, treći stupanj uklanja naš omotač straha omogućavajući nam da djelujemo iz stanja Radosti, Smijeha i Lakoće i stojimo potpuno u svojoj Istini, četrvti stupanj omogućava otpuštanje duboko potisnute tuge iz našeg energetskog tijela, peti stupanj nam pomaže da svoj život živimo u većoj harmoniji s Majkom Zemljom, dok nam šesti stupanj donosi Merlinovu energiju magije kako bi nam pomogao da kreiramo onakvu stvarnost kakvu doista želimo na razini duše.
Primateljima Lightarian programa pružamo:
- originalni udžbenik Lightarian Instituta na engleskom jeziku, te prijevod na hrvatski,
- inicijaciju koja se može provesti osobno ili na daljinu,
- diplomu koja potvrđuje status praktičara-učitelja određenog Lightarian programa,
- službenu registraciju u popisu učitelja kojeg vodi Lightarian Institut,
- trajnu potporu vašeg učitelja u obliku savjeta i odgovora na bilo koja pitanja o Lightarian programima, te kanalizirane poruke za Vas od Bića Svjetlosti koje sudjeluje u inicijaciji.

Poduku i inicijacije vodi Ana Kubla, službeni predstavnik Lightarian Instituta za Hrvatsku
TrueSelf
Centar za rad na sebi
Zagreb, Brkljačićeva 46
091 1515 521