USLUGE

Individualni tretmani

Uz pomoć Božanskih bića koja su mi dugogodišnji pratioci u radu, individualni tretman prilagođava se potrebama svake osobe.
Struktura tretmana nije s​troga ni unaprijed zadana, nego ju za svaki pojedini sastanak određuju Bića Svjetlosti koja dolaze zbog pomoći koja je u tom trenutku osobi potrebna.

Radim s Uzašlim Majst​orima, Anđelima, Jednorozima, Vilama, Zvjezdanim civilizacijama... ljepota ovakvog rada je u tome što ova Svjetlosna Bića znaju puno bolje od nas o tome što nam je potrebno radi iscjeljenja našeg tijela, uma i duha, te nam prilaze kako bi bezuvjetno i velikodušno pružili upravo takvu pomoć.

Također, po potrebi radim i tretmane regresije u prošle živote, te čitanje Akašičkih Zapisa.

Puno puta sam se uvjerila da nema boljeg trenera, savjetnika ili navijača nego što su anđeli i druga Bića Svjetlosti, svatko sa svojom specijalnošću. Moje bogato iskustvo u radu s bićima iz Božanskog svijeta može Vam pomoći u Vašem radu na sebi, usmjeriti Vas i fokusirati kako ne biste trošili dragocjeno vrijeme na istraživanje i mukotrpni proces učenja kroz "pokušaje i pogreške".


NOVO: IZIDINA SVJETLOSNA TERAPIJA
Sasvim novi pristup u mom radu koji kombinira energije Bića Svjetlosti i eteričnih ulja, dakle spaja Nebo i Zemlju O:-)
U tretmanu sudjeluju Nebeski pomagači s raznih razina, te se koriste sve mješavine eteričnih ulja iz kolekcije ANĐEOSKE AROMATERAPIJE kako bi se pokrile specifične iscjeljujuće potrebe osobe na tjelesnom, emotivnom, mentalnom i duhovnom planu. Boginja Izida nadgleda i usmjerava cijeli proces iscjeljivanja u tretmanu.


Individualne tretmane moguće je provesti u TrueSelf centru, na daljinu, putem telefona ili Skype-a.

Kontakt: 
Ana Kubla
091/1515521
ana@trueself.hr